2020/2021. õppeaastaks kolivad kõik Tartu Ülikooli teaduskooli kursused e-õppekeskuse lehele

Alates 2019. aasta novembrist täieneb pidevalt üldteaduslike kursuste nimekiri teaduskooli uuel e-õppekeskuse lehel. E-kursustel saavad osaled noored üle kogu Eesti kodust/koolist lahkumata. Järgmiseks õppeaastaks vaadatakse üle kursuste sisu, tehakse vajalikud parandused ning tuuakse uude keskkonda üle kõik pakutavate e-kursuste kirjeldused, kokku ca 50 kursust.

Uuel õppeaastal saavad Eesti koolinoored täiendada oma teadmisi geenitehnoloogia, arhitektuuri, meditsiini ja ökoloogia vallas ning paljudes teistes valdkondades, mida klassikaline kooliprogramm õpilasele ei paku. Augustiks lisatakse kodulehele ka mugav kursuste jälgimise ja sorteerimise funktsioon, mis teeb kursuste sisuga tutvumise ja huvipakkuva kursuse leidmise veelgi lihtsamaks. Juba praegu saab e-õppekeskuse lehel tutvuda üle 20 kaasaegse kursusega. Kursused ise toimuvad Tartu Ülikooli Moodle’i keskkonnas. Lisaks leiab e-õppekeskuse lehelt mitmesuguseid veebiviktoriine ja harjutusülesandeid. Tulevikus täieneb digitaalsete õppematerjalide maht veelgi.

Teaduskooli e-õppekeskus on uus keskkond, mille eesmärk on säilitada, uuendada ja digitaliseerida teaduskooli koolitusmaterjale ning pakkuda neid võimalikult mugavaks ja efektiivseks õppimiseks noortele üle Eesti. E-õppekeskus on valminud SEB panga toel. Pank pakub lehel nii rahatarkusealaseid- kui ka investeerimiskursuseid, mida õpilane saab läbida nii üksinda kui ka klassikalise klassi õppetöö raames.